Зборник „Енергетика 2020“

Почитувани соработници на ЗЕМАК,

Ни претставува чест и задоволство да го објавиме Зборникот на трудови ЕНЕРГЕТИКА 2020 каде со клик на линкот ќе може слободно да го превземете.

Ви благодариме на сите учесници и присутни

До наредно собрание,

Поздрав од ЗЕМАК тимот