„Енергетика 2020“ -продолжување на рокот до 08.09.2020

Почитувани,

Ве известуваме дека на барање на поголем број на учесници на конференцијата „Енергетика 2020“, соработници, членови на здружението, институции и компании, рокот за доставување на трудови се продолжува до 08.09.2020. Поради тековната состојба со корона вирусот, претседателството на ЗЕМАК започна со подготовки за одржување на онлајн конференција.

За повеќе информации кликнете овде.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Драган Мијалковски,

Претседател на ЗЕМАК