Се продолжува рокот за пријавување на апстракти

Почитувани автори,

Ве известуваме дека се продолжува рокот за пријавување на апстракти до 20.07.2022 година. Рокот за пријавување на трудови се поместува до 15.08.2022 година.

Во очекување сме на Вашите трудови,

Со почит

ЗЕМАК