Live stream – „Презентација на проектот и дискусија за ПАХЕЦ Чебрен“

За сите кои не беа во можност директно да учествуваат на конференцијата обезбедивме live stream – Ве покануваме на овој начин и Вие да бидете дел од настанот.

For all of you that were not able to take part in the conference we provided a live stream of the event – we are glad to invite you to follow the online coverage of the event.


Панел дискусија на тема:
„Презентација на проектот и дискусија за ПАХЕЦ Чебрен“

2-ри ноември 2023 (четврток) во Стопанска комора на Македонија (V кат, голема сала) 12:00