Инструкции за пријавување на виртуелна конференција „Енергетика 2020“

Сите учесници на отварањето на конференцијата ќе бидат поканети преку линк кој ќе им биде пратен на доставените email адреси од каде со еден клик ќе може да се најават на сесијата. Сите презентери на…

Виртуелна конференција „Енергетика 2020“

Почитувани колеги и колешки, Имаме чест да Ве поканиме да присуствувате и активно учествувате на Меѓународната конференција ЕНЕРГЕТИКА 2020 која ќе се одржи како Webinar конференција. Здравствената криза предизвикана од COVID 19, нас како претседателство…

„Енергетика 2020“ -продолжување на рокот до 08.09.2020

Почитувани, Ве известуваме дека на барање на поголем број на учесници на конференцијата „Енергетика 2020“, соработници, членови на здружението, институции и компании, рокот за доставување на трудови се продолжува до 08.09.2020. Поради тековната состојба со…

Втор повик

Почитувани, Здружението на енергетичарите на С.Македонија Ве поканува на размена на мислења, ставови и искуства во бескрајната сфера на енергетиката на Меѓународна конференција „ЕНЕРГЕТИКА 2020“  од 01-03.10.2020, во Струга, на прекрасниот брег на Охридското езеро…

Прва покана

Почитувани, Здружението на енергетичарите на С.Македонија Ве поканува на размена на мислења, ставови и искуства во севкупната сфера на енергетиката на Меѓународна конференција „ЕНЕРГЕТИКА 2020“  од 01-03.10.2020, во Струга, на прекрасниот брег на Охридското езеро во хотелот Дрим. Придржувајќи…