Збор-два за Меѓународната коференција ЕНЕРГЕТИКА 2022

30 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЕНЕРГЕТИЧАРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА – ЗЕМАК Од  21-23 Септември во Струга во организација на ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЕНЕРГЕТИЧАРИ НА МАКЕДОНИЈА – ЗЕМАК се одржа 19-та Меѓународна Конференција ЕНЕРГЕТИКА  2022 во…

Live stream and online sessions – ENERGETIKA 2022

Почитувани колеги и колешки, За сите кои не беа во можност директно да учествуваат на конференцијата обезбедивме live stream – Ве покануваме на овој начин и Вие да бидете дел од настанот и заеднички да…

МЕЃУНАРОДНA КОНФЕРЕНЦИЈА – ЕНЕРГЕТИКА 2022, Струга 21-23.09.2022

ЦЕЛИ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТA Главна цел на конференцијата е да обезбеди можност за демократска и стручна презентација на: искуства, важни информации, професионални постигнувања и истражување на експертите и професионалците од областа на енергетиката. Поканети се релевантни…

Програма и свечено отварање на конференцијата „Енергетика 2020“

Почитувани учесници на конференцијата „Енергетика 2020“ За да присуствувате на конференцијата, најавете се на следниот ЛИНК број на конференција 163 938 5252 лозинка  energetika Целосната програма може да ја превземете ТУКА Инструкции за прикачување на…

Програма на конференцијата

Четврток, 1.10. 2020 во 12:00 часот  СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА  Благој Гајдаџиски Драган Мијалковски   Вангел Фуштиќ Игор Шешо Елеонора Беќаровска  м-р Васко Ковачевски Претседател на Управниот одбор и Ген. Директор  на  ЕСМ, Електрани на С.Македонија…

Инструкции за пријавување на виртуелна конференција „Енергетика 2020“

Сите учесници на отварањето на конференцијата ќе бидат поканети преку линк кој ќе им биде пратен на доставените email адреси од каде со еден клик ќе може да се најават на сесијата. Сите презентери на…