Live stream and online sessions – ENERGETIKA 2022

Почитувани колеги и колешки, За сите кои не беа во можност директно да учествуваат на конференцијата обезбедивме live stream – Ве покануваме на овој начин и Вие да бидете дел од настанот и заеднички да…

МЕЃУНАРОДНA КОНФЕРЕНЦИЈА – ЕНЕРГЕТИКА 2022, Струга 21-23.09.2022

ЦЕЛИ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТA Главна цел на конференцијата е да обезбеди можност за демократска и стручна презентација на: искуства, важни информации, професионални постигнувања и истражување на експертите и професионалците од областа на енергетиката. Поканети се релевантни…