Live stream and online sessions – ENERGETIKA 2022

Почитувани колеги и колешки,

За сите кои не беа во можност директно да учествуваат на конференцијата обезбедивме live stream – Ве покануваме на овој начин и Вие да бидете дел од настанот и заеднички да го прославиме јубилејот (30 години постоење на здружението ЗЕМАК).


ДЕН 2 – ЧЕТВРТОК 22.09.2022СЕСИЈА ОД 17:00

Zoom Meeting ID: 916 8853 7881
Passcode: ENERGETIKA


ДЕН 1 – СРЕДА 21.09.2022


СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА 21.09.2022


СЕСИЈА ОД 16:30 21.09.2022