Програма на конференцијата

Четврток, 1.10. 2020 во 12:00 часот  СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА  Благој Гајдаџиски Драган Мијалковски   Вангел Фуштиќ Игор Шешо Елеонора Беќаровска  м-р Васко Ковачевски Претседател на Управниот одбор и Ген. Директор  на  ЕСМ, Електрани на С.Македонија…

Инструкции за пријавување на виртуелна конференција „Енергетика 2020“

Сите учесници на отварањето на конференцијата ќе бидат поканети преку линк кој ќе им биде пратен на доставените email адреси од каде со еден клик ќе може да се најават на сесијата. Сите презентери на…