Прва покана

Почитувани, Здружението на енергетичарите на С.Македонија Ве поканува на размена на мислења, ставови и искуства во севкупната сфера на енергетиката на Меѓународна конференција „ЕНЕРГЕТИКА 2020“  од 01-03.10.2020, во Струга, на прекрасниот брег на Охридското езеро во хотелот Дрим. Придржувајќи…

Меѓународна конференција Енергетика 2022

Почитувани колеги и колешки, Оваа година е посебна за здружението ЗЕМАК, бидејќи истовремено слави значаен јубилеј - 30 (триесет) години постоење и организира меѓународна конференција. Ве покануваме да бидете дел од настанот заеднички да го…