Виртуелна конференција „Енергетика 2020“

Почитувани колеги и колешки, Имаме чест да Ве поканиме да присуствувате и активно учествувате на Меѓународната конференција ЕНЕРГЕТИКА 2020 која ќе се одржи како Webinar конференција. Здравствената криза предизвикана од COVID 19, нас како претседателство…

„Енергетика 2020“ -продолжување на рокот до 08.09.2020

Почитувани, Ве известуваме дека на барање на поголем број на учесници на конференцијата „Енергетика 2020“, соработници, членови на здружението, институции и компании, рокот за доставување на трудови се продолжува до 08.09.2020. Поради тековната состојба со…

Втор повик

Почитувани, Здружението на енергетичарите на С.Македонија Ве поканува на размена на мислења, ставови и искуства во бескрајната сфера на енергетиката на Меѓународна конференција „ЕНЕРГЕТИКА 2020“  од 01-03.10.2020, во Струга, на прекрасниот брег на Охридското езеро…

Прва покана

Почитувани, Здружението на енергетичарите на С.Македонија Ве поканува на размена на мислења, ставови и искуства во севкупната сфера на енергетиката на Меѓународна конференција „ЕНЕРГЕТИКА 2020“  од 01-03.10.2020, во Струга, на прекрасниот брег на Охридското езеро во хотелот Дрим. Придржувајќи…