СООПШТЕНИЕ

Здружението на енергетичари на Mакедонија (ЗЕМАК- www.zemak.mk) на 2-ри ноември 2023 (четврток) во Стопанска комора на Македонија (V кат, голема сала) со почеток во 12 часот се oрганизира тематска панел дискусија на тема: „Презентација на…

Збор-два за Меѓународната коференција ЕНЕРГЕТИКА 2022

30 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЕНЕРГЕТИЧАРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА – ЗЕМАК Од  21-23 Септември во Струга во организација на ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЕНЕРГЕТИЧАРИ НА МАКЕДОНИЈА – ЗЕМАК се одржа 19-та Меѓународна Конференција ЕНЕРГЕТИКА  2022 во…

МЕЃУНАРОДНA КОНФЕРЕНЦИЈА – ЕНЕРГЕТИКА 2022, Струга 21-23.09.2022

ЦЕЛИ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТA Главна цел на конференцијата е да обезбеди можност за демократска и стручна презентација на: искуства, важни информации, професионални постигнувања и истражување на експертите и професионалците од областа на енергетиката. Поканети се релевантни…

Се продолжува рокот за пријавување на апстракти

Почитувани автори, Ве известуваме дека се продолжува рокот за пријавување на апстракти до 20.07.2022 година. Рокот за пријавување на трудови се поместува до 15.08.2022 година. Во очекување сме на Вашите трудови, Со почит ЗЕМАК

Програма и свечено отварање на конференцијата „Енергетика 2020“

Почитувани учесници на конференцијата „Енергетика 2020“ За да присуствувате на конференцијата, најавете се на следниот ЛИНК број на конференција 163 938 5252 лозинка  energetika Целосната програма може да ја превземете ТУКА Инструкции за прикачување на…

Програма на конференцијата

Четврток, 1.10. 2020 во 12:00 часот  СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА  Благој Гајдаџиски Драган Мијалковски   Вангел Фуштиќ Игор Шешо Елеонора Беќаровска  м-р Васко Ковачевски Претседател на Управниот одбор и Ген. Директор  на  ЕСМ, Електрани на С.Македонија…